Visjon og verdier

Kanskje du for første gang har klikket deg videre og havnet på siden vår og lurer på hva i alle dager denne OMG-kirken handler om. Som kirke ønsker vi å være tydelige på hva vi drømmer om, og vi tror en god visjon hjelper oss mot at drøm skal få bli virkelighet. 
Når du møter OMG-kirken håper vi at du også vil kjenne igjen denne drømmen:

 

Vi er en kirke som skaper gode nabolag, en arena for tro i hverdagen og inviterer til et liv med Jesus.

 

Jesus er sentral for alt vi gjør som kirke, og alt vi egentlig ønsker er å etterlikne han, slik han var da han gikk rundt i sitt nabolag og møtte folk. Vi ser at de som møter Jesus opplevde seg sett, elsket og utfordret, og vi håper å få være med og gjøre noe av det samme i våre nabolag.

 

Derfor er dette sentrale verdier som vi tror er med på å skape en god kultur i kirka og miljøet:

Gjestfri  -  Rotfestet  -  Tilstede

Vi vil bygge en gjestfri kultur i fellesskapene vi er en del av, der det er lett å gi og ta imot, lett å være ny, å være på høyden eller å være i kjelleren. Vi tror på å være rotfestet slik at vi ikke hektes på alt som flyter forbi uten å ha noe anker. Vi ønsker at Bibelens ord skal få rot i oss, og vi tror det er viktig å kjenne til våre kristne røtter og tradisjoner. Til slutt ønsker vi å være tilstede; i våre egne liv og familier, i våre nabolag, i vår hverdag, og ikke minst å være tilstede for Gud og se hva han gjør rundt oss. Dette tror vi skaper de gode fellesskapene rundt oss.



Powered by Cornerstone